på väg norrut

Det var igår kväll, måndag, som jag och kollegan äntrade tåget för att transporteras till Uppsala. Exegetiska dagen var på tapeten. Nu är vi på väg hemåt. 
 
Det blev en lång och intressant dag. 05.30 var vi framme och en halvtimme senare svartvit vid ett frukostbord å ett av stadens hotell.  I 2,5 timme kunde vi skotta i oss allsköns hotellfrukostingredienser plus en massa kaffe. Sedan började vår dag. 
 
Fyra föredrag fick vi oss till livs. Nästa höst kommer föredragen att publiceras. Om jag idag fattade ungefär en tredjedel idag kommer det publicerade nästa år att få mig att fatta en tredjedel till men den sista sektorn kommer att för alltid (?) att vara dold i obegripligjeternas djungel. Så är det med Exegetiska dagen. Att jag verkligen var där bevisas av bilden. Klicka på den blir vi större.
 
Klockan 21.01 gick tåget. O morgon 7.55 beräknas vi vara hemma för att ge oss i kast med full dag. För min del blir det att förbereda 8 sammankomster otill och med kommande helg. Uppgifterna framför mig är:
  • Expeditionsansvar tisdag eftermiddag. På kvällen samtals- och studiegruppen Te&Tanke. 
  • Onsdag kollegium, info från kvinnojouren, ett eftermiddagscafe (där jag skall berätta om de 95 teserna). Sedan Veckomässa och Kyrkans unga på kvällen. Ett vigslsamtak och ett sorgehusbesök hinns också med. 
  • Torsdag är jag arbetsuppgiftsftri. Dock är jag kallad till tandläkaren. 
  • Fredag en Begravning . 
  • Lördag en Vigsel. 
  • Söndag två gudstjänster. 

Mastig period? Full kubbning i alla fall.


Sova på tåg är inte lätt. TV finns inte men jag är i alla just nu sittande i pentryvagnen i väntan att jag skall stupa på brits. Tills för nyss lästa jag i den bok om dödahavsfynden som kunde köpas idag fast den släpps först i morgon. Odrägligt intressant. 

 

Kommentarer
Postat av: Torbjörn Lindahl

Vigselsamtak=??

2017-10-06 @ 21:26:40
URL: http://torbjornlindahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0