tidig höst

 

Förra året var det så.

Då började hösten nu!

 

Jag påmindes om det idag via Facebook. Där finns vanan att då och då påminna om något som hänt förr. Eller rättare sagt: sådant man skrivit där förr. Och idag var berättades det för mig att jag för ett år sedan satt på bussen mellan Ljusdal och Hudiksvall. Madammen i mitt liv och yngste sonen var kvar hos dottern i Järvsö men jag var då på resa hemåt för att börja arbeta efter semestern. Tidig höst förra året.*

 

Men detta år har semestern inte ens börjat!

Jag har en vecka kvar i arbete innan fem veckors ledighet.

I år blev det sen vår – typ.

 

Fotbolls-EM är tack och lov slut nu! Portugal slog fransoserna och nu slipper jag och alla andra civiliserade människor plågas av att vara tvungna att glo på sådant då och då. Kul har det varit men lite mätt på kickandet är jag.  

 


*  För några dagar sedan påmindes jag om en annan mycket roligare sak. Och det med bild och allt. Då var det sex år sedan vi i bostaden som nyblivna farfar och farmor fick längre besök – kanske var det till och med första besöket – av barnbarnet Tyra. Att påminnas om den dagen och få i repris stolthetskänslan av att köra barnvagn i villaområdet var mycket lustfyllt. Bilden är värd en repris. Klickar man på den blir den större.


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Och jag får vänta till 22 juli innan det blir sista arbetsdag.

2016-07-11 @ 09:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0