kritisk granskning

I förra inlägget lät jag tankegångarna röra sig kring sådant jag var med om för mer än en vecka sedan – Internationella dagen. Sedan dess har en hel del hänt. Två helger med speciella händelser: För en vecka sedan Pensionärernas dag med konfirmanderna oväntat satta i fokus. Denna helg konfirmandläger där jag var med på lördagen samt idag en annan gudstjänst utan ungdomar men ändå med ”reklam” för dem. Återkommer kanske i saken. Behöver berätta något viktigt först.

 

Idag firade vi den äldre av sönerna – 27 år gammal. Han fyller år just idag. Förra veckan fyllde hans fästmö ett år mindre. Om en dryg vecka fyller deras dotter alias vårt barnbarn Tyra 5. Tre jubilarer i samma familj sammanfogat till ett familje- och släktkalas. Gissa vem av dem som fick flest presenter och mest uppmärksamhet.

 

Hon drog sig efter ett tag undan stojet och glammet för att på sitt rum arbeta lite med den nyinfådda Barbiegarderoben. Jag smög efter och fick en meningsfull stunds kvalitativ samvaro och intressant tankeutbyte. Blev noggrant informerad om vilka kläder som hörde till vilka dockor. Mysigt.

 

Kan man inte ana lite skepsis hos den lilla vad gäller farfars pysselförmåga?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0