sjätte september

Det finns mycket att skriva om på bloggen – när tillfälle ges, beslutsamhet tas fram och inspiration rinner till. Jag har ju till exempel ännu inte i serien med rubriker εν Σάμος plus ett nummer berättat om resdagen till Patmos där aposteln Johannes i en grotta den tid det begav sig fick se de syner som finns beskrivna i Bibelns sista bok, inte heller om den sista dagen och den lyckliga resan hem.

 

Att vikariera i mitt gamla uppdrag på folkhögskolan med lektioner på Svenska kyrkans grundkurs och där fundera med de eleverna kring Svenska kyrkans framtida öden och äventyr ger ävenledes en del intressanta tankegångar möjliga att dela med sig av – vi får se hur det blir med det.

 

Att skolan från och med slutet av vecka äntligen anställer en ny skolpräst är definitivt värd en kommande bloggpost!

 

Onekligen finns en del annat arbetsrelaterat men då i församlingen som också kan vara värd en betraktelse. Liksom det internationella läget, valrörelsen, vädret och vinden.

 

På Facebook skrev jag denna lördagsförmiddag:

Packar upp och monterar snygga IKEA-hyllor och vitrinskåp. I sista stora paketet - vitrinskåpen - visar det dig att en 35 mc lång pinne saknas. LIDER!!!

Telefon med koncernen ger att pinnen kommer med posten till veckan.

 

Nu med madam, macka och kaffeflaska mot LINGONSKOGEN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0