vv01 – en solig dag

Igår lördag stack vi hemifrån ackompangerat av följande text på Facebook:
Nu start mot fjällen. Bilen lika nedlastad som när alla barnen var små och skulle med. Fast vi har ju en mindre bil nu. 11 personer markerade ”gilla” till detta.
För att kringgå besvärligheter i kontakten mellan min telefon och datorn vad gällde överföring av bilder publicerade jag åxå på fäjjan ovanstående bild i obeskuret skick och utan text. Jag gjorde det för ett par timmar sedan – vilket lett till 17 ”gilla” såhär långt.
 
Vi hade bra bilväder igår. Det var mulet, lite regn/snö. Vi visste att det var hårt väder i Björkliden men innan vi var framme sisådär runt 17.30 hade det blåst över. För sent dock för avancerat friluftsliv. Middag och sedan nattinatti på Gammelgården som är byns vandrarhem. En natt var bokad där innan vi idag skulle få den stuga vi hyrt för hela veckan.
 
Den äldre av döttrarna – Snorvan kallad som liten – arbetar på hotellet. Bara släkskapet gör henne naturligtvis till min favorithotellreceptionist men som yrkeskvinna tog hon idag flera poäng. Vi är helt klart inbokade på absolut bästa läget i hela stugbyn. Stuga 20 ligger i slutet av en rad med utsikt över hela samhället, Torne träsk och Lapporten. Fast det märkte vi inte förrän under eftermiddagen då vi fick tillträde till huset.
 
Jag ägnade förmiddagen åt turskidåkning.till Tornehamns kyrka och tillbaka – ca en mil. I strålande solsken och sådär 4-6 minusgrader i skuggan. Madammen åkte slalom, tidvis med dottern och hennes kompisar. Bilden tog jag från spåret på väg tillbaka mot byn. Och det vädret är tänkt att fortsätta...

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Den äldre av döttrarna?? trodde att det var som Snuppan som är den äldre

2014-04-07 @ 14:04:12
Postat av: bloggaren själv

Signaturen "Ann O Nym" har rätt. Det är det YNGRE av döttrarna som kallades "Snorvan" och som jobbar här.

2014-04-07 @ 21:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0