kanisdag

Idag har vädret varit mer än toppen.
Totalt tokfin vårvinterdag!
 
Tre av barnen är hemma så stugan är full. Ett par sambo och två barnbarn är ju med. Bara yngre dottern med sambo saknas. Som de Björklidenbor de är finns de på jobbet – det är ju högsäsong där.
 
Idag var det ute som gällde. I anslutning till slalombacken med omkringliggande friluftsområde var det Kanisdag – berget som hyser slalombacken heter Lill-Kanis. Vi for dit. Jag promenerade med lille Adrian sovandes i vagnen. De andra tog bil.
 
Väl framme blev det solgrop, brasa och korvsotning. Lille Adrian behövde sova än en gång och i en skidpulka bakom farfar fann han en perfekt miljö för sådan passivaktivitet under en timme och kanske 4 km.
 
Det blev en fin dag och jättemycke folk besökte det fina friluftsområdet. Full parkering och lång gratisliftkö. Och sol. Bilderna talar sitt eget språk. Till sist vagnpromenad hem med storasystern Tyra trötthetsöverväldigad i vagnen.
 
Nu skall jag skriva predikan för Påskdagen i Vidsel klockan 11. Funderade över saken när jag skidandes drog sonsonen i pulka. Bättre förberedelsemiljö finns inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0