jag får rätt!!

Som jag i förra inlägget berättade säkerhetskopierar jag gamla blogg-inlägg. Är inte klar än. Det är ett ½skittråkigt arkiveringsbestyr. Vad det framtida bruket av detta arkiv kan vara vet jag inte men när jag läser vad jag skrev för en del år sedan i olika frågor – kyrkliga och skoliga främst – funderar jag onekligen: Varför får jag som så ofta får rätt så sällan ha rätt!!

Likt det jag berättade i förra inlägget säger jag nu att jag har åkt skidor. Igen. Fast andra plankor denhär gången. Och en annan väg. Plusgrader för ett par dagar sedan och sedan kyla igen har visserligen gjort spåren lämpliga för åkning av glatta livet men om man får bakhalt blir det inte så glatt. Vallningsfria skidor som inte går bakåt och bara trögt framåt blir då mitt sätt att spela säjf. Jag fick ju sådana i julas. Då mina fötter innan kommande fjälltur behöver lite mer skavsårsförebyggande tid i de aktuella skidskorna blev det utrustningen för denna dag i vackert väder. Turåkning alltså. Ett par timmar i solen. Mer av varan blir det till veckan då skolan har sportlov – och jag med den.

Idag – 3 mars – skulle min far fyllt år om han levat. 88.
I förrgår – 1 mars – fyllde generationen i andra ändan två år. Presenter är köpta och i morgon blir det partyresa till Luleå. Kalaskul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0