farfar fyller två

Om ett par dagar är det två år sedan jag och madammen i mitt liv gick upp en division och nådde högsta möjliga nivå i kombinationen larv och styrka. Det var nämligen den 1 mars 2010 som lilla Tyra föddes och jag blev farfar med rätt att bära hatt och ha käpp med silverkrycka.

För mitt bloggande fick detta naturligtvis konsekvenser. Kategorin farfar funderar skapades och under det huvudet har en serie inlägg inlagts. Då – som jag fattade det –det bloggverktyg jag använder bara medgav publicering av text och bild öppnade jag ytterligare den ANDRA BLOGGEN där också små gulliga filmer kunde läggas ut till den hugade allmänhetens fröjd och gamman.  Den finns bland länkarna till höger. Kanske hade det varit mer rationellt att publicera filmer på YouTube eller nåt annat liknade och länka härifrån men jag valde att göra som jag gjorde. Detta sista sagda var nog onödigt sagt eftersom du, ädle Bloggläsius, säkerligen fattat att jag inte gjort som jag gjort om jag inte gjord det val jag gjorde för att få det gjort.

Här
har det alltså varit inlägg med bilder och där har det varit filmer. En del bilder här har varit frysta scener ur filmerna där. Andra har tagits med mobiltelefon(er) och vissa med mer avancerad fotoutrustning och detta har lett till att bilderna har lite olika kvalitet. Gemensamt för dem alla – 65 stycken – är att det är Tyra som är i (ett ibland suddigt) fokus och att vän av ordning starkt ifrågasätter att Meryl Streep var den rätta Oscars-vinnerskan.

Av alla publicerade stillbilder har det nu blivit en film publicerad här på andra bloggen – drygt 2 minuter. Ta dig dit och begrunda hur barnet vuxit!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag tycker det här är väldigt roligt, även om jag inte detaljläser allt. Är man tokig i nån så är man!

2012-02-27 @ 22:42:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0