tidens slut

Rubriken är ingalunda så dramatisk som man kan tro. Har inget som helst att göra med tidens och tillvarons framtida (snara?) omställning vid den händelse den kristna Kyrkan bekänner med orden om Kristus hos Fadern: ...därifrån återkommande till att döma levande och döda.

Rubriken syftar i stället på att schemat denna onsdag är ganska så fullt. Sitter för närvarande i yngre sonens Luleå-studentlya - han som som liten kallades Heffaklumpen - halvvägs till Kalix. För det är till Kalix jag är på väg. Skall hålla föredrag där klockan 18. Om Bibeln, bibelsyn och liknande. Tog in i Luleå för att byta bil med gossen som sedan han for hit till sig om söndagskvällen lämnat den gamla bilen hos oss i Älvsbyn. Vi behövde den alldenstund den till skillnad från vårt nya fordon är försedd med dragkula, ett manick nödvändigt för att medelst hyrt släp köta skräp och annat - genomfört i går morse.

Kalix-gigget innebär att jag ikväll förhoppningsvis är hemma strax för klockan 22. Jag räknar med att hinna till onsdagskvällarnas lilla högtidsstund men hinner knappast blogga då. Därför nämner jag nu bara i all stillsamhet att det nu återstår 363 minuter till kvällens avsnitt av The Event.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0