bloggstrul


När jag loggade in på den funktion i vilken man publicerar och redigerar bloggen blev jag informerat om nåt strul med funktionen under helgen. Eventuella inlägg ock kommentarer har inte kommit in som de skulle. Jag har inte skrivit nåt men sedan långt liv krävs så nåt sånt har inte ramlat bort men ett par kommentarer har förblivit osynliga. Signaturen Kyrkvärd på språng som lubbade i stafetten skrev:

Sedan stafetten flyttades till ÄFHS har intresset och deltagarantalet ökat. Bra samverkan! Vårt lag hade bästa tiden någonsin (i sin nuvarande sträckning), må vara med "inhyrd" underentreprenör på två sträckor.

Förra kommentaren kom inte in? Vi fick i alla fall bästa tid någonsin på Älvsbyn Runt stafetten, i denna tappning. Den har varit en halvmara tidigare och höll sakta på att dö ut. Flyttad till ÄFHS för några år sedan, har den fått nytt liv, däremot inte återuppstått, eftersom den bara var halvdöd. Samarbete bär frukt!


Kommentarer
Postat av: Stig Sundström

Har du sprungit Älvsbyn runt? Har jag missat nåt?

2011-05-09 @ 23:06:56
URL: http://stigsundstrom.blogg.se/
Postat av: bloggaren själv

Hallå!!

Var realistiskt!!

Hur skulle jag kunna ha fotograferat om jag sprungit? Eller orka skriva efteråt?

Folkhögskolans personallag sätts ihop av snabbare löpare är jag. Men var var Älvsby församlings lag i år? Och förra året? Och årEN dessförinnan?

2011-05-10 @ 09:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0