resa i tid 1

Älvsbyn – Kallax – Arlanda – Sigtuna den 22 mars.
Sigtuna – Arlanda – Kallax -Älvsbyn den 23:e.

Allt i tid! Fantastiskt!
Särskilt som jag upplever att det brukar bli minst tio-trettio extra minuter – ibland fler – innan den käcka flygpersonalen ställer sig framför passagerarna med den otacksamma uppgiften att av dessa få full uppmärksamhet – full attention i den utomländska varianten – för den obligatoriska säkerhetsgenomgången. Så inte denna resa i någon av åkriktningarna. I stället fälldes här och var i taket ned små skärmar å vilka den fascinerade resenärshopen förevisades en animerad film där Barbie- och Ken-liknande figurer visade hur man skall lämna flygplanet strax efter det blivit en båt.

Just skrivande detta är klockan tjugofem minuter före kvart över fem och vi passerar isranden i Bottenhavet. Undrar om isen skulle hålla för planet eller om det skulle bli båt i alla fall...

Denna resa var alltså en resa i tid. Överläggningarna i Sigtuna innebar också en intressant och lite pinsam resa i tid som jag i sinom tid troligen kommer att berätta.

Ovanstående skrevs under flygresan innan författaren blev tvungen att fälla ihop klaffbordet och räta upp stolen. Väl hemkommen i bostaden publicerades texten försedd med en mobbetagen bild av isläget med ett fartyg lämpat för gång i is - i den röda cirkeln. När detta hände var det händelsevis 92 minuter kvar till kvällens avsnitt av The Event.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0