där mer än här

Det är minsann inte alla stunder folk här på bloggen kommenterar vad man skriver. Ibland sker det här. Andra gånger sker det där.
Där – det är på Facebook.

Att det blir så är nog lite självförvållat då jag sedan jag lagt ut något här på bloggen – så ock på ANDRA BLOGGEN – skriver ett meddelande där på Facebook om att så skett samt anger det aktuella blogginlägget som länk. Tydligen följer en del Facebookare därifrån dessa länkar, läser bloggen här och då och då ger kommentarer där – alltså på Facebook.

Manlig sydsvensk prästkollega, kurskamrat i början av 1970-talet, gillar inlägget om Palme.

Förra inlägget om dravel gillas faktiskt av så många som fem personer varav två också skrivit notiser, inte enbart markerat gillar.
En kvinnlig präst tillika före detta konfirmand är en som markerat gillar.
Så också en manlig prästkollega på orten samt en ortsboskvinna med ett hederligt yrke – lärare.
En kvinna som för flera år sedan var elev på skolan och nu är präst på annan plats ger kommentaren: Bra rutet Stig!
En annan kvinnlig präst som tidigare bebott samhället jag ännu bebor skriver: Tack! Förf verkar vara en av de många som vet hur kyrkan skall vara men inte har varit där sedan sitt eget dop. Tänk om de kunde låta bli att lägga sig i och tycka då förbaskat. 

Förförförra inlägget - sexagesima - gillas ju givetvis också, bland annat av barnbarnets mormor. Det var i förrgår barnbarnet firades men det är idag som hon fyllt ett år.

Ville bara i all enkelhet på detta sätt visa att det rör sig på nätet annorstans än här – alltså där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0