lunk, link, länk och

En ny länk jag nu lagt till förteckningen långt ner till höger går till bloggen susanna goes malawi. Blogginnan bakom var förra läsåret elev vid Volontärlinjen på folkhögskolan och är nu tillsammans med tre av kurskamraterna (+ pojkvän till en av dem) i volontärarbete i Malawi i södra Afrika. I hennes blogg ger hon i en jämn lunk läsare inblick i arbetet och i de tankar det väcker – i sanning intressant. Hon avsåg åtminstone förra året att på sikt utbilda sig till journalist och fallenheten för det skrået tycker jag också avslöjas i och av det hon skriver. De andra Malawi-volontärerna har, liksom en som for till Sydafrika, var sina bloggar jag med behållning läser då och då men jag väljer att här för mina läsare enbart länka till en av dem – Susannas.

Den länken som kallades pastorsbloggen har jag tyvärr plockat bort. Det var en intressant blogg där en frikyrkopastor i närområdet bloggade kring olika saker med intressanta kommentarsamtal i släptåg. Senaste inlägget där är dock daterat den 19 augusti och då jag önskar att mina länkar skall gå till aktiva bloggar väljer jag att med saknad ta bort denna linkande länk. Lite synd är det eftersom frikyrkoperspektivet från den bloggen var ett vettigt komplement till den ganska ensidiga präst- och kyrkoinriktning som flera av de andra bloggarna har genom att både Parbring, Sandahl, Grahn och Lindahl faktiskt liksom jag själv är prällater i Svenska kyrkan. Skulle pastorsbloggen återuppstå till aktivitet kommer den att återinföras – givetvis.

I morse satte jag upp skylten madammen i mitt liv gav mig i födelsedagspresent sommaren 2009. Avsikten var att den skulle hängas upp mellan mitt och skidtränarnas arbetsrum och detta gjordes måndagen första hela veckan i oktober i fjol. Onsdagen samma vecka vräkte snön ner. På vårkanten framkom önskemål från flera kollegor att skylten skulle tas ner då det snöade i ett en god bit in i april. Sista helgen innan jag tog ner den hade någon till och med att hängt ett papper framför vilket, att döma av snöyran den helgen, av alla böners Adressat ha uppfattats som ett önskemål om ännu mera vitt.

I morse hängde jag upp den för denna säsong. Nu i kväll är regnet snöblandat….

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

TA NER SKYLTEN DET ÄR INTE DAGS FÖR DET ÄN!!!!!

2010-10-11 @ 22:14:27
Postat av: Anonym

Jasså var det därför det kom snö

2010-10-11 @ 23:38:40
Postat av: Tobbe

Och natten mot torsdagen hade bönerna fått effekt även i Luleå. Alltså är det ditt fel att jag inte idag kunde fara och besiktiga motorcykeln.

2010-10-15 @ 11:34:34
URL: http://torbjornlindahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0