närmar sig

Rubriken handlar om flera saker jag nu hasteligen vill räkna upp sedan jag först fäst uppmärksamheten på ett par andra saker.

Den första är att en tidigare folkhögskoleelev i filmsnuttar på you tube har hoppat, voltat och rullat sig så att han kommer att få stuntfilma. Kolla länken här!
Den andra var Kvällens avsnitt av Världens konflikter i svt2. Programmet ger på 30 minuter en snabböversikt – bra sådan – över konflikten Palestina-Israel. Sök upp programmet på svt/play och titta.

Nu till vad som närmar sig:

Här och på pastorsbloggen utlovade inlägg (ett eller flera) om Bibelsyn och Bibeltolkning kryper närmare men kommer att dröja till i nästa månad – alltså till imorgon (åtminstone). Naturligtvis beror inte dröjandet på att jag inte vet vad jag anser och hur jag skulle kunna tänkas argumentera men att plita ner det i ett läsbart och begripligt skick är inte det enklaste. Frågeställningen brukar ta 4-6 lektionstimmar av muntlig dragning och diskussion och att få ner det till ett-två-tre inlägg är inte gjort i brådrasket. Under tiden rekommenderar jag läsare att ta del av pastorsbloggens inlägg Om den eviga huvudstaden (28 mars) och Om en helt vanlig bok – eller? (29 mars) med efterföljande kommentarsamtal.

Stilla veckan
drar framåt och denna dag var sista arbetsdagen. I morgon är det Skärtorsdag, sedan Långfredag och på söndag PÅSK. Bloggtyst kanske jag inte blir med så observant på de stora händelserna kommer jag att vara att bloggandet inte får prioritet ett. Läsaren uppmanas göra sammarlunda – alltså fokusera på de högtider som nu närmar sig.

Viktiga tidsnoteringar
som trogna läsare känner från fordom kommer åter att börja synas på denna blogg. Sakta har det närmat sig och jag vill därför allra sist bara nämna att det nu återstår 30½ minuter till kvällens avsnitt av tv-serien LOST – som alltså nu startar på nytt. Därav bilden.

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Och nu har det hunnit bli påskdag så nu är jag med i bloggsvängen igen. Har nu läst igenom (delvis ytterst hastigt och slarvigt) dina inlägg sedan fastetidens början. Det gläder mig att du ger AK Hammar och Gardell på pälsen. Det skvallrar om att din blogg även fortsättningsvis hör till dem man spanar in.

2010-04-04 @ 14:43:43
URL: http://torbjornlindahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0