sparkaboll-vm

Stort massmedialt rassel och gny ägnas åt sparkabolltävlingen i Sydafrika. Många och långa TV-sändningar med matcher – vilket jag kan begripa – och studiosamtal där matcherna vänds ut och in, kommenteras, analyseras och diskuteras. Sannolikt finns det också många bloggar i ämnet men detta är inte en av dem.

Helt oberörd är jag dock inte. Tycker alltid det är kul när underdoggarna vinner över lag som tror att det bara är att sätta på sig skorna så är saken biffad. Frankrike, Italien, England, Brasilien och Argentina har fått ta av sig dojorna, packat och åkt hem. Bra! – tycker jag. Ghana åxå – fast det är mindre bra. Hade önskat ett afrikanskt lag långt fram nu när VM går i Afrika.

Tyskland är min favorit nu när de afrikanska lagen är borta. Ungt och skickligt. I och för sig en fotbollens stormakt men ändå de jag nu helst vill ska vinna till ljudet av stora basuner.


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Jag skulle gilla om Holland vann, men det är väl som någon sagt: "Fotbolls-VM är en aktivitet då ett gäng vuxna män springer omkring och sparkar på en boll - och så vinner Tyskland!"

2010-07-04 @ 18:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0