mer metall

Anja Pärson körde i 100 knyck, flög 60 meter i flaxande stil och slog ned som en meteorit. Att hon inte totalt ramlade ur kyrkboken är ett mysterium. Eller inte ställde in betalningarna, eller inte lade vitsidan upp – hur man nu med en eufemism skall uttrycka att hon inte slog ihjäl sig och dog. I stället linkar hon från nedslagsplatsen och ger dagen efter Luleå stift och norra Norrlands fjälltrakter en tredje medalj – brons i kombinationen. 
Västerås stift i Svealand har också fått metall:
Anna Haags silver igår i blandad klassisk och fri hasaplankstil.


Kommentarer
Postat av: Kyrkvärd synonymar

Kallades hem , fick hembud, flyttade in i evigheten, gick till sin Skapare, vilar i Abrahamns sköte, förenats med sin Herre, bytt sin tro till åskådan, gått hädan.

2010-02-21 @ 07:23:38
Postat av: bloggaren själv

"Trillat av pinn", "slutat röka", "kolavippat" är tre världsliga och mer slarviga synonyma begrepp. "Insomnat", "slutat", "fått vila", "gått bort" är mer stilfullt fast fortfarande inte uttalat kristet - egentligen. Frälsningsarméns "befodrad till härligheten" tycker jag är ett bra uttryck.

2010-02-21 @ 14:07:53
Postat av: Sommarmoln

Skönt att ha en avslappnad syn på döden, jag tycker att det är för mycket allvarsam svårmod/ vemod a la tv-serien Raskens, över döden i vanliga fall hos gemene man.

Skönt att även Västerås stift lyckades ta medlaj (medalj heter det förresten) i skidor.

Tror att även jag skall börja åka skidor här nere i Västerås, dock utam medalj drömmar

( måste dock få ned skidorna från min gamla bostadsort i norrbottens pärla Älvsbyn, först)..

Samt trevligt att läsa en blogg som fortsätter och fortsätter med tänkvärda inlägg, då blogg-döden slår till på alla håll och kanter, (dvs bloggerier upphör med lavinfart.)



Bra jobbat Stig!

2010-02-23 @ 11:30:12
URL: http://sommarmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0