bloggpausande

På jobbet har dagen fyllts med efterläsåriga och förenästaläsåriga överläggningar. Härligheten fortsätter måndag och tisdag (minst) åt veckan. Nu har alla kumpanerna farit hem men jag har hållit mig kvar för att fixa och dona med e-post och annat. Då detta gjorts kollade jag runt lite på de bloggar jag länkar till härinvid och konstaterar att bloggpauseriet förefaller växa. Lägger man samman meddelade bloggpauser och de som verkar tagit paus utan att meddela kan det näst intill uppgraderas till nivå 6 - en pandemi.

Finner det därför gott att meddela att också jag avser att ta en paus i bloggandet - åtminstone till senare i kväll. Eller till i morgon. Eller på söndag.
På återläsande!


Kommentarer
Postat av: Annika

Inte för lång paus bara, alltid lika kul att läsa din blogg!

Postat av: Andreas Holmberg

Du har rätt Stig. Ibland låter det nästan lite löjligt, ungefär som om man behövde be om ursäkt för att man inte orkar skriva på några veckor (skäl att lägga ner t.o.m.?). Ibland är det bara ett schysst sätt att meddela läsaren att man inte behöver titta in på några veckor. (Torbjörn Lindahl under fastan t.ex.).



Det skulle vara bra om en mer evangelisk syn på bloggandet kunde sprida sej - mer glädje än plikt liksom. Man bloggar när man verkligen har något man vill skriva - inte annars. (Självklart egentligen?).

2009-06-14 @ 00:05:06
URL: http://efsidag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0