LOST ger läsning och arbetet byter namn

Jag har som praxis att minst två gånger varje vecka författa ett blogginlägg vare sig jag tycker mig ha något att skriva eller inte - huruvida andra upplever att det var något att skriva om är i sammanhanget en helt annan sak. Jag tror att den inläggsminimifrekvensen gör att bloggen verkar varierad även om det många gånger är samma ältande som återkommer aterigen och aterigen. Så söker jag att varje veckoslut författa något samt varje onsdag. 
Jag har funnit att det finns personer i bloggiversum som tycker att jag är irriterande som i denna veckorytm varje onsdag nördar på och tjatar om hur många minuter som återstår till nästa avsnitt av serien LOST på TV4 och föreslår att jag ska sluta med mitt tjat.

Att dessa - som dock inte är många - är helt fel ute visa en blick på statistikrapporten över antalet besök på min blogg - klicka på infäld bild. Studeras kurvan noga visar den att just onsdagar - LOSTminutsnotisdagen - har min blogg en besökstopp - om än liten sådan, markerad med grönt. Kanske ska jag i varje inlägg nämna antalet minuter som återstår till....

Till höger har jag haft en länk som hetat arbetet. Den har nu för tydlighetens skull bytt namn till folkhögskolan vilkens hemsida jag uppmanar mina läsare att regelbundet besöka för att bilda sig en uppfattning kring vilka ut- och fortbildningar, kurser och aktiviteter skolan kan bestå med, kanske intressant för läsaren eller för någon eller några inom läsarens bekantskapskrets eller verkansfält.

Till Svenska kyrkans grundkurs hösten 2008 finns platser kvar.
Samma sak gäller för skolans Volontärlinje.
Och Bibellinje Polar.
Konfirmation med fotboll är ett nytillskott - gäller sommaren 2009 och därför aktuellt nu.
För läsare av trespråkig text: Efter SFI - after SFI

Kommentarer
Postat av: Pär

Hm. Fotbollskonfa ja. Har precis vikt foldrar för utskick till alla 75 födda -94 inom Norrfjärdens församling, stoppat i kuvert, letat upp adresser, klistrat på adresslappar och frankerat (tack och lov med maskin). Ja, och där skrevs det om fotbollskonfa. Är det klart vilka som kommer att vara med i det, från den kyrkliga sidan? Herr Strömbergsson själv?

2008-05-29 @ 23:28:11
URL: http://teologinorr.wordpress.com
Postat av: bloggarn själv

Som det ser ut idag är bloggarn korad till ansvarig präst för det hela vilket betyder att ungdomarna då får att göra med en 56-årig farbror. Kanske - och jag säger kanske - behöver inte detta i princip vara en katastrof. Jag har sett övre medelålders och emeritusar fungera väl i sammanhanget eftersom det till syvende och sist har att göra med attityder och om man tycker tonåringar är viktiga, värdefulla och intressanta.
Skulle "lillebror" vilja medjobba i detta är SÅ välkommen att delta i det framtida rådslaget om innehåll, upplägg osv.

2008-05-30 @ 08:11:07
Postat av: Anonym

Tja, det mesta låter bra och spännande förutom just en sak: fotboll. ;) Med min handikappade fotled blir det ju inte direkt bättre... Nu behöver man ju tack och lov inte spela så mycket fotboll som medverkande präst (antar jag). Frågan är väl mer kring vem som är min arbetsgivare nästa sommar (samt vad denne vill lägga min tid på), vilket än så länge är högst osäkert (men Gud har nog en plan).

2008-05-30 @ 23:23:24
URL: http://teologinorr.wordpress.com
Postat av: bloggarn själv

Halvt skämtsamt kan man nog säga att jag och Gud många gånger har ganska liknande planer. Jag kan mycket väl tänka mig att vi planerar nästa sommar så att du med alla fotleder deltar i detta viktiga. Och är planerna bara klara klarar man nog att påverka framtida arbetsgivare även om denne kan tycka att du gott offside - alltså varit för tidigt ute innan passningen slogs.

2008-05-31 @ 15:38:32
Postat av: Pär

Det där med offside har jag aldrig fattat. Men om till och med jag en dag begriper det, kan nog Gud ordna med sommarplaner också. ;) (Dessutom har jag för tillfället en arbetsgivare som jag kanske har även då och som ofta brukar tycka att mina idéer är goda.)

2008-05-31 @ 22:41:25
URL: http://teologinorr.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0