lågmärke - nästan LOST

Det är onsdag idag och dags för ett inlägg skrivet irödaste rappet. Mycket finns att berätta men jag hinner inte. Det mest påtagliga som hänt är att igår var jag fram och tillbaka till Stockholm för pep-talk inför en Berlinresa till hösten. Resan ingår i ett fortbildningsprojekt gemensamt för många skolor som är delar i det kyrkliga utbildningssystemet. I Stockholm hade löven spruckit ut medan här hemma är det bara några dagar sedan isen gick på älven.

Kollandes statistik för bloggbesökeri noterade jag att gårdagen var ett kusligt lågmärke med 8 besökare. Redan nu på förkvällen verkar kursen någotsånär ha återhämtat sig så helt förlorad är jag inte.

Just nyss ylade lillpojken till med orden Nu börjar hockeyn pappa!!
Sverige - Tjeckien i kvartsfinal och i början av period 2 står det 0-0. Matchen är således varken vunnen eller LOST - än. Dock kommer tredje perioden att på det betänkligaste kollidera med något jag till en del, kanske helt, kommer att förlora - kvällens avsnitt av LOST som börjar om 61 minuter.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Min blogg hade också ett kusligt lågmärke på tre besökare igår. Annars tar den sig, besökarna ökar. Jag åker väl lite räkmacka på dig:)

2008-05-14 @ 22:14:36
URL: http://hannajohnselius.blogg.se
Postat av: SvBG

Jag borde nog skaffa räknare på min... (förresten har det med "räkmacka" att göra? apropå Hannas inlägg) Men å andra sidan känns det inte som nån katastrof om det nu inte skulle vara nån som läser...

Skönt att Sverige vann i alla fall!

2008-05-14 @ 22:47:39
URL: http://www.svenbertilgrahn.se
Postat av: Ann O Nym

Det beror ju lite på vem man skriver för.. har en känsla av att varken bloggaren hilmself, lostfanet eller "den outtalbare" bloggar för att få läsare utan för att få utlopp för kreativitet eller tom bara skriva av sig lite, att det sedan förekommer kommentarer visar ju bara på att bloggningen är uppskattad oavsett om kommentatören håller med eller ej.

2008-05-15 @ 08:42:24
Postat av: Kai

Nej, ge inte upp. Kul att läsa om dig och de dinas äventyr.
+Kai

2008-05-16 @ 20:50:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0