sjukare men bättre

Sjukeiret har tidigare bestått av värk samt en skrällande torrhosta samt ungefär 37&8 i temp.
Nätterna är trista eftersom hostan väcker mig. I natt var det som förjort. Sitta i köket och hosta mellan 2 och 3 - vad är det för fasoner? Då hostan mildrats något togs 40 vidriga droppar av nåt som skall vara bra, två Panodil och en rejäl sexa whisky.

Gissa om jag sov långt in på denna dag! Den har dessutom blivit annorlunda då febern spurtat upp till 38&7, hostan lindrats och näsan utgör någon form av stupränna där det flödar hela tiden utom när man vill andas genom den. Då är den givetvis tät!! I vart fall började det hända något och när det händer något pågår en utveckling till förändring - en visdom som har sin tillämpning inte bara när det gäller förkylningar.

Med hjälp av en handspegel sökte jag reflektera ljus ner i min hals för att till bloggläsarens uppbyggelse kunna bilägga en bild av ett rödinflammerat gomsegel. Lite krångligt var det att gapa, hålla spegeln i en hand, kameran i den andra samt se i kameran vart den är riktad. Men efter beskärning och efterbehandling kan man njuta av bilden...


Datapelen frågas om.
Havets vargar heter ett spel från mitten av 90talet. Vi fick det gratis när vi köpte vår första dator. Age if Kings med expansionsset funkar också.
Klass 9A heter ett TV-program som går på tisdagskvällarna. Hjältarna är lärarna!!! Missas ej!!

Kommentarer
Postat av: KA

Har åxå försökt att följa programmen om 9orna.
Inser ju äldre jag blir hur otroligt viktig föräldrarollen är. Utan tvekan den viktigaste rollen i en människas liv. Både för barn och föräldrar.Som lärare är du inte bara en hjälte. Du är kanske den enda vuxne som SER barnet. Det är viktigt att bli SEDD. Det behövs fler VUXNA vuxna i skolan. Karin

2008-02-28 @ 12:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0