löööördag!!!

Så är det då lördag förmiddag - sent på densamma - och en liten stund gives för ett retroaktivt se-på-den-gågna-veckan-inlägg på bloggen. Veckans händelser med tillhörande tankar innehöll bland annat:
  • Måndag med personalsammanträden, planeringar av lektioner och rådslag kring skolans framtida utbud av kurser och utbildningar.
  • Tisdag med resa till Kalix för arbete med Grundkursen Östra Norrbotten. I inlägget mer tråkigheter nämnde jag vad som fyllde stor del av tankekraften den dagen.
  • Onsdag fortsatt arbete med kursen i Kalix samt hemresa.
  • Torsdag åter på arbetsplatsen - paradoxalt nog nästan utan att ha något att göra. Denna termin är jag organiserad så att det är antingen  järnet med lektioner förmiddag-eftermiddag-kväll eller inget inbokat alls. Torsdag var alltså en mellandag med arbetspaus efter lunch.
  • Fredag lektionerades det över nätet samt planerades lektioner för veckan som kommer.

Detta var en kort sammanfattning av en del arbetsrelaterade händelser.

Annat på arbetet värt att nämna och nu fästa uppmärksamheten på är ett par av de linjer och program folhögskolan ämnar starta och omstarta kommande höst. Det rör sig om en Volontärlinje o- nystart - och Bibellinje Polar - omstart.
Klicka på logotyperna för att följa länkarna. Ta del av materialet, länk vidare och sprid det på alla till buds stående sätt.

                       

Se också: http://www.pitea-tidningen.se/artikel.aspx?artid=93604&arkiv=False

Allt detta var jobbanknutet.
Privat är allt bara bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0