gryning, gryning?

Detta inläggs aktuella onsdagskväll rappalde blogg.se så till den milda grad att publicering inte kunde ske. Detta blis således något av ett retroaktivt dagen-efter-inlägg utan den aktualitetsfräschör som närvaron i realtide utgör.

Det är onsdag kväll och klockan är strax efter ½21. Jag är just hemkommen från en två dygn lång bortavaro i Haparanda och konstaterar att i kväll verkar det som om en svag rodnad kan skönjas i öster. TV4-tablån säger nämligen att kl 21 sänds programmet Lost: past, present and future.

Undertexten fortsätter: Underhållningsprogram från 2008 (det är i år!!). Här tittar man tillbaka på den senaste säsongen av serien "Lost" och blickar framåt.


Fatta här vad som verkar vara på gång!!

Den nya säsongen verkar vara i antågande men för att den skall fungera sker ett resumerande av det som tidigare hänt, timat, skett och pågått i den serie som jag - och andra - alltför länge berövats. Att människor medkänner mig visas av att invanteri*gossen nyss smsade sin fader med texten Sitter du lycklig och förväntansfull framför tvn?

Svaret blev - långsamt telefonpillat - följande: Nej. Skriver text om det hela att lägga ut på bloggen senare i kväll när datorn blir ledig. Den text jag skriver är alltså denna och den skrivs på den bärbara ointernetade datorn för att i formatet Word sparas till senare i kväll när den kan publiceras via den andra maskinen.

Och just nu är det 4 minuter kvar till avsnittet jag bespetsat mig på.


/ Skrivpaus för TV-sofferi /

Nästa vecka klockan nio är det så dags för säsongspremiären av LOST.
Det var TV-röstens hugnesamma budskap när programmet slutade.
Det gryr i öster...


* Det som i tidigare inlägg var en oavsiktlig felskrivning är här gjord på ett medvetet plan för att beskriva Hattifnattens vintermilitärtjänstgöring.


Kommentarer
Postat av: Jens G

Jag tror nästan att LOST därmed blir något av ett rekord, eftersom det avsnittet som sänds nästa vecka var det som sändes i USA i förra veckan, därmed så blir det alltså bara en dryg veckas förskjutning från amerikansk till svensk TV.

2008-02-07 @ 12:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0