morgonljus och mörkerlyse

Hösten är en vacker årstid och bor man vackert till blir det mycket vackert att se. Märkligt  är dessutom att sådant man sett varje dag i mer än ett kvarts-sekel hela tiden förändras och många gånger får ny vackerhet - om nu det ordet finns. Bilden (klicka på den) är gårdagsmorgonens utsikt från vardagsrummet alias balkongen ungefär 10 minuter över sex. Scenariot var mäktigt och bilden gör det inte riktigt rättvisa.

För övrigt händer inget speciellt mer än att lingonen från i söndags är rensade samt frysta eller syltade. Det pågår också en del skrivningar på nätet kring en artikel i Stockholms Storkyrkoförsamlings "evangelisationsskrift" samt att Pingströrelsens förgrundsgestalt Hedin uppmanar pingstvänner att lämna Svenska kyrkan på grund av denna. Jag gitter inte kommentera den debatten mn konstaterar att den finns. Skriv till exempel sthlmsliv kyrkan i google och läs själv.
Notera också att i http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=141346 görs det idag pudlar i en omfattning som nog får många begravna hundar att rulla runt av glädje i sina gravar.

Kommentarer
Postat av: Madonna

kul att man får ta del av grundkursen 07:s funderingar på webben.

2007-09-12 @ 19:37:42
URL: http://madonnas.blogg.se
Postat av: Jonasjohanne

Great page I will be a return visitor!

2009-03-18 @ 09:22:54
URL: http://jonasjohanne.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0