linka bland länkar

En del av mitt arbete består av lektioner med Svenska kyrkans grundkurs vid Älvsby folkhögskola (den infällda bilden visar tavlans utseende efter lektionen igår). Grundkursen har en egen blogg - http://grundkursen07.blogg.se och på den bloggen brukar jag lägga in vad lektioner mm handlat om. Och jag menar verkligen handlat om! Långt ifrån varje lektion följer nämnligen det planerade upplägget - tacka katten för det, det är ju folkhögskola! Situationen innebär att till lektionsplaneringen måste man lägga lektions-fotograferingen, alltså en mobiltelefonbild av tavlan där man kan se vad det faktiskt blev av det hela.

På grundkursens blogg har jag idag under rubriken torsdag 27 september + fredag 28 september främst kommenterat tavlans utseende men också tipsat om en del länkar till intressanta aktuella artiklar i den för dagen massmedilt största kyrkliga debattfrågan.

Därför manar jag eventuella läsare att, för att ta del av mina länktips, länka sig dit genom klick på länken ovan eller på rubriken arbetet II under länkar till höger på denna blogg.

Kommentarer
Postat av: Madonna

Tack det gör jag redan.... bra intiativ. Kul att bloggen är öppen iår.

2007-09-28 @ 16:26:25
URL: http://madonnas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0