praha XII - ett förefterord

image179

Detta är blogginlägg tolv - det sista - om resan till Prag.
Inläggen utifrån resan har snarlika rubriker: Praha + en romersk siffra.

Detta inlägg är det sista som gör mitt återberättande av personalresan till Prag, i vart som jag nu bedömer det, komplett - något som gör att tolvtalet blir extra lämpligt. Samtidigt är det det första inlägget en läsare finner och bör därför få karaktären av ett förord fast det är skrivet allra sist.

Vi for alltså för att uppleva saker tillsammans samt arbete ihop vad gäller kvalitét och verksamhetsutveckling. Det jag skrivit om är främst våra och mina upplevelser och mina egna tankar kring och utifrån dem. Sett så var resan till Prag bra! Till och med mycket bra!!

Samtal av olika slag och annat kring jobbet som samtidigt flödade i arbetslaget har jag inte blogg-skrivit om då det är sådant som ständigt pågår. Sägas kan dock att den problematik som skolan står i är inte helt enkel då folkhögskolor generellt i dagsläget har problem med sjunkande antal elever - främst vad gäller sådana som studerar för att som vuxna skaffa sig gymnasiekompetens. Att kunna och ha resurser att utveckla nya utbildningsvägar människor kan tänkas vara intresserade av är inte heller enkelt. Men hopplöst är det inte. Bara svårt. Och lite frestad blir jag att förse den bilagda bilden - tagen av kamrer-arbetskamraten - med bildtexten:
Åt vilket håll ligger skolans framtid - egentligen??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0