hängt undan bilen

Jag har inget körkort längre!!
Jag har hängt undan bilen!!

Jodå - så kan det gå när man brister i uppmärksamhet. Det blir följden av att inte fokusera rätt. Så från och med igår får jag inte längre köra bil (eller tung motorcykel som mitt körkort faktist gav mig tilstånd till.
Vad innebär detta? Svar: Hustrun får köra. Dottern får köra. Det blir promenader till jobbet (inte helt fel) och åka kollektivt om jag skall längre bort. Jag får inte övningsköra med sonen snart 18.

Så kan det gå när man brister i uppmärksamhet och inte fokuserat rätt. Hade jag varit uppmärksam och fokuserad hade jag ju skickat in porträttet och namnteckningen samt betalat de 150 spänn som det kostar att få en ny lapp i början av december, inte i mellandagarna. Hade jag gjort det i tid så skulle inte glapp uppkommit mellan den tredje januari (som var sista giltighetsdatum för gamla kortet) och det datum då det nya kontokortsstora körkortet kommer.
Så bilen är undanhängd - tills vidare.

PS: Läste i dagens PT att polisen i Luleå efter en liten trafikolycka tagit en 80-årig farbror som inte hade och inte någonsin haft körkort men kört hela livet i alla fall. DS

Kommentarer
Postat av: Kollegan

Men du-- kära kollega, det var ju inte bra. Du som är så laglydig och följer hastighetsbegränsningar och sånt där-... Vi = du och jag ska till Skellefteå på måndag och planera kurs i teologi och själavård om farbror minns... Jag hämtar dej. I Älvsbyn. Ska du gå till skolan eller vill du bli hämtad hemma??
Kollegan

2006-01-06 @ 15:13:52
Postat av: Odinoliwia

Your website is extremely interesting

2009-01-23 @ 10:47:54
URL: http://odinoliwia.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0