åldern slog till - igen och från sidan

Den lokala tidningen - Piteåtidningen - är till för folk med intensiv och snäv uppmärksamhet. Snävheten består i att det område som nyhetsbevakas inte är alltför stort och det intensiva uppkommer av de känslor och det engagemang nyheter och meddelanden väcker.
Så blev det för mig denna måndag då jag med febrig huvudvärk kollar igenom "Paltbladet" som tidningen också kallas. Vad ser mina av ålder skärpeomställda ögon under rubriken BB-nytt?!
En som jag konfirmerade i början av min prästgärning och som gifte sig och fick barn tämligen ung har en dotter som nu fått en dotter. Det betyder att jag har konfirmerat en mormor!!
Jag minns första gången jag såg en jag konfirmerat komma och dra en barnvagn. Jag trevade efter käppen. Och vad letar ja nu? Rullator? 

Kommentarer
Postat av: Anna SW

Jamen, det är ju underbart! Tidens gång och allt det där, det är bara snack tills man märker av det själv. Jag minns själv första gången jag blev kallad tant. Jag var 14 år och stod i en butik där jag hjälpte min farmor (som inte var närvarande vid tillfället). Den som kallade mig tant var själv minst 30, dvs i mina ögon DÅ mycket äldre än mig, kanske själv tant.

Själv känner jag mig gammal när jag kan säga att "det var för 15 år sedan".

Min far säger "lev hårt, dö ung, bli ett vackert lik". Det är inget jag föredrar, blir hellre gammal och rynkig... /hälsningar Anna SW

2005-10-11 @ 18:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0