undrar vilka som gluttar och annat

Jag har kollat statistiken för min blogg. Varje dag är det ungefär ett halvdussin personer som kikar in och onekligen undrar man vilka de kan vara. Är det olika typer hela tiden eller finns det kroniker? Och om några återvänder undrar man ju varför?

Onekligen lider jag lite brist på inspiration för att skriva i bloggen just nu. Inspirationsbristen vad gäller skrivandet på uppsatsen (några utkast finns under studier) är ännu värre. En del av skrivklådan gick väl åt till "debatterna" på sossarnas hemsidas kyrkovalslänk men där är det dött värre nu. "Debatterna" där tar ju bara fart när ett par tre ivriga kommer igång om hur de så kallade kvinnoprästmotståndarna utgör kyrkans stora och helt avgörande problem. Annat att diskutera verkar inte finnas.

På sossarnas lokala sida är det ännu heldödare men i övermorgon skall jag skriva där. Då är det jämt en månad sedan förra inlägget och det kan ju firas med en kommentar.

På tal om tidsåtgång: Innan sommaren epostade jag till dem som sitter i den lokala församlingens kyrkoråds arbetsutskott. Det var allvarliga meddelanden färgade av både sorg, upprördhet och kritik. Tror någon att någon av dem idats svara?? NäNä! Tystnad är också en strategi att möta människor med.

Nu får det vara slut med småsurheter för i natt.


Kommentarer
Postat av: Helena Borgenback

Hej Stig! Jag är en av gluttarna ;-)
~Helena

2005-07-31 @ 22:29:56
URL: http://www.borgenback.se
Postat av: Johanna Dahl

Hej Stig!
Jag är också här och tassar någon gång då och då. Har det bra. Vidare verkar det inte bättre än att jag börjar på J-lund i höst. Får väl se vad som händer... Allt gott!

2005-08-01 @ 17:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0